Åtte nye virksomheter er godkjent for import av oppdrettet laksefisk til Russland.
Norsk laks er noe av det sunneste du kan spise, fremholder FHL.
Dagens oppdrettslaks er fortsatt en god kilde til marine omega-3 fettsyrer.
Pigmentflekker i laksens filet er et betydelig problem i norsk oppdrettsnæring.
Resultater fra kartlegging av genom hos laks og torsk ble nylig presentert på et seminar.
KRONIKK: At Haltbrekken er forvirrret får han ta på egen kappe, skriver Skretting.
Ny forskning tyder på at bedrifter kan tjene på å videreutvikle produkter av laks.
Mattilsynet har den siste uken hatt flere møter med kinesiske matmyndigheter.
Salte sauser reduserer smaken av fiskeolje ved inntak av laks, mener forskere.
Eksportutvalget starter nå en kampanje for laks, rettet mot norske forbrukere.
Hilde Wøhni Joakimsen frister med laks i nye reklamefilmer fra Eksportutvalget for fisk.
Eksportutvalget for fisk følger polske Radio 1 på sin årlige sommerturné.
Salget av laks i Norge øker betraktelig, viser ny rapport.
– Lar seg ikke presse til å godkjenne lakselusmidler. Avviser påstander fra Oddekalv.
Oddekalv virker mer og mer desperat, sier professor.
EFF mener et kritisk franske tv-program, har begrenset skadepotensiale for laksesalget.
Handelsnæringen ønsker dialog med oppdrettsnæringen om mattrygghet, miljø og bærekraft.
Eksportutvalget for fisk vil gjøre Norsk Laks og Sild til «sommerslagere» i Russland.
Eksportutvalget for fisk har nettopp lansert en kampanje for Norsk Laks i Frankrike.
Eksportutvalget for fisk imøtegår påstander fremsatt i TV 2.
Side 14 av 16