Veterinærinstituttet er med og utformar reglar for risikovurdering av Listeria i ferdigmat.
VKM har ikke funnet noen smitterisiko for-bundet med å spise hval- og selkjøtt i Norge.
Det er fastsatt fem nye tillatte ernærings-påstander om omega-3 og umettet fett.
Torskelever fra en rekke fjorder og havner har for høye nivåer av dioksiner og PCB.
Mattilsynet fraråder de som fisker til eget bruk fra å spise lever av fisk tatt i skjærgården.
Snart vil bare kjemiske metoder brukes for å undersøke innholdet av algegifter i skjell.
Helse- og omsorgsdepartementet presiserer krav i sjøpattedyrkontrollforskriften.
Mainstream Canada har iverksatt rettslige skritt mot Don Staniford i Canada.
Lakselusmidler kan påvirke miljøet, men utgjør ingen fare for mattryggheten.
Årsrapport 2010 for EUs «Rapid Alert System for Food and Feed» er nå publisert.
Hvordan kan vi vite at miljømerkede produkter har de egenskapene de påberoper seg?
Systemer for sporbarhet kan føre sensitiv informasjon på avveie, frykter Matprodusenter.
Forbrukerrådet ber Økokrim vurdere praksisen med å tilsette vann og fosfat i fisk.
Nær halvparten av 193 fiskeprøver hadde et høyt innhold av forråtnelsesbakterier.
Marine oljer til humant konsum har stort sett lave nivåer av miljøgifter.
Ny doktorgrad: Grete Lorentzen har studert hvordan Listeria takler salt.
ESA vil i 2011 foreta nye inspeksjoner på området fiskeprodukter.
Mattilsynet foreslår å endre bestemmelsene om salmonellakontroll i fôrvarer.
Lars Peder Brekk holdt i dag innlegg på en konferanse om genmodifisert mat.
Forskere er sterkt kritiske til det amerikanske mattilsynets behandling av saken.
Side 5 av 11