Fisk som er riktig bløgget, kjølt og lagret kan holde seg minst et døgn før den sløyes.
SINTEF har funnet en ny metode for å se om fangsten kan ødelegges av buksprengning.
Rino Mortensen fra Myre er av Råfisklaget tildelt prisen som «Årets SKREI-fisker».
Den nye nordiske maten går sin seiersgang verden over, melder Nofima Mat.
Mer en halvparten av laksefiletene fra et anlegg med PD var lysere enn annen filet.
Slaktekvaliteten bør sjekkes grundigere enn vanlig på laks som har hatt pankreassyke.
Fiskerne får ikke full uttelling for at fisk fanget med line foretrekkes i markedet.
Pigmentflekker i laksens filet er et betydelig problem i norsk oppdrettsnæring.
Høytrykksprosessering av mat gir en rekke fordeler.
Forbrukerrådet ber Økokrim vurdere praksisen med å tilsette vann og fosfat i fisk.
Nær halvparten av 193 fiskeprøver hadde et høyt innhold av forråtnelsesbakterier.
Mattilsynet trenger flere synspunkter før forskrift om kvalitet på fiskerivarer blir fastsatt.
Ny forskning viser at trålfanget torsk kan holdes levende i tanker om bord.
Fiskeprodukter fra Findus er ikke tilsatt vann og fosfat eller fiskeavskjær.
– Bruk av tillatte mengder fosfater i næringsmidler utgjør ingen helsefare.
Polyfosfater er en gruppe stoffer som har hatt en bred anvendelse i mange år.
Nofima har testet både høykvalitetsoljer og harske oljer.
Mattilsynet i Ålesund fant både rester av innvoller og buktæring i et fiskeparti.
Mainstream Norway har stengt et slakteri etter funn av E.colibakterier i to vannprøver.
Det er nå utviklet et nytt og forbedret for system som automatisk finner kveis i torsk.
Side 2 av 5