European Food Safety Authority
EFSA anbefaler mer effektive tiltak mot norovirus i østers.
Veterinærinstituttet deltar i et samarbeid for å utvikle en metode for risikokategorisering.
Fisk er sunt året rundt, men hva har sjømatprodusentene lov å påstå?
EFSA har utarbeidet en ny rapport om matkontaktmaterialer som ikke er av plast.
EFSA har oppdatert risikovurderingene av Fumokomp og Zesti Smoke Code 10.
EFSA har nå ferdigstilt arbeidet med å gjennomgå flere tusen helsepåstander.
EFSA, EUs mattrygghetsorgan, har vurdert risikoen for å få allergiske reaksjoner som følge av parasitter i fisk og fiskeprodukter.
Påstand om at vitamin D kan gi effekter som kan kobles til immunsystemet, er funnet godt nok dokumentert av EFSA.
For første gang har EFSA risikovurdert aromastoffer som tilsettes mat for at den skal smake som om den er røkt.
EUs organ for risikovurderinger på matområdet, EFSA, har offentliggjort de første av en serie vurderinger av helsepåstander knyttet til matvarer og matingredienser.