Forbrukerrådet ber Økokrim vurdere praksisen med å tilsette vann og fosfat i fisk.
ESA vil i 2011 foreta nye inspeksjoner på området fiskeprodukter.
Ny forskning tyder på at bedrifter kan tjene på å videreutvikle produkter av laks.
Nofima forsker på damppasteurisering av fiskeprodukter.
Matbedriftene må møte tøffere konkurranse med økt innovasjonstakt, mener Nofima.
God kunnskap om forbrukernes preferanser, er viktig ved utvikling av nye produkter.
Salte sauser reduserer smaken av fiskeolje ved inntak av laks, mener forskere.
Selvbetjente kjøledisker erstatter betjente fiskedisker i supermarkeder i Storbritannia.
Hilde Wøhni Joakimsen frister med laks i nye reklamefilmer fra Eksportutvalget for fisk.
Fiskerinæringen har mye å hente ved å skape nye produkter, mener forsker i Nofima.
Salget av laks i Norge øker betraktelig, viser ny rapport.
Lav innfrysingstemperatur gir blek fisk. Fargen kommer tilbake når fisken tines.
I Norge kaster vi mye mat. Nå starter et krafttak for å redusere matavfallet.
Miniseminaret går av stabelen på messeområdet i Trondheim 18. august 2010.
Nordiske forbrukere vil ha mer nøkkelhullsmat, viser ny rapport.
Eksportutvalget for fisk har nettopp lansert en kampanje for Norsk Laks i Frankrike.
Et nytt senter for omega-3 forskning kan se dagens lys.
Ny doktorgrad: Asbjørn Warvik Rørtveits avhandling omhandler valg av middagsmat.
Rester av kveis i fiskemat, kan gi allergisk aksjon.
Forskere har testet barns fargepreferanser for fiskepudding.
Side 2 av 3