Det siste halvåret har mesterkokk Gunnar Hvarnes og forskere samarbeidet om å perfeksjonere maten Hvarnes serverte i Bocuse d’Or.
HSH og de fire store dagligvarekjedene, mener det er uaktuelt og uansvarlig å gå til noen form for boikott av oppdrettsfisk, slik Norges Miljøvernforbund oppfordrer til.
Etter 1. juli 2010 blir det obligatorisk å bruke den nye EU-logoen på alle ferdigpakkede økologiske produkter som er produsert i EU.
KRISTIANSUND: Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen delte i dag ut prisen for «Årets beste klippfisk» 2010.
Arrangementet «Årets Beste Klippfisk 2010» finner sted i Kristiansund i dagene 1. og 2. juni 2010.
Tirsdag 11. mai sparker landbruks- og matminister Lars Peder Brekk og fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen i gang konkurransene Ganefart og Det norske måltid.
Gode mattips og julens beste sjømatoppskrifter når 1,5 millioner lesere på VG-nett i desember.
De grønne fiskebolleboksene fra Vesteraalens Hermetikkfabrikk, er igjen å finne i butikkhyllene.
Ny doktorgrad: Forsker Thomas Hoholm har i sitt doktorgradsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, fulgt Salma fra idéfasen til et ferdigutviklet kommersielt produkt.
Deadline TV & Video AS har laget en ca 20 minutters lang film som promoterer bedrifter i Vesterålen, med innslag fra en rekke kjente bedrifter i regionen.
Alle typer fersk eller frossen fisk, skalldyr, skjell og andre bløtdyr får Nøkkelhullet, melder Fiskeri- og kystdepartementet.
Side 3 av 3