Ny fiskeriutsending til Tyskland

Eksportutvalget for fisk har ansatt Kristin Pettersen (49) som ny fiskeriutsending med ansvar for Tyskland og Polen.

Pettersen tar over etter Stål Heggelund som avslutter sin åremålsstilling ved kontoret i Hamburg sommeren 2010, melder Eksportutvalget for fisk (EFF).

Kristin Pettersen er utdannet siviløkonom og har sin utdannelse fra Nürnberg i Tyskland. Etter endt utdannelse arbeidet hun i perioden 1987 til 2001 i ulike tyske reklamebyrå med en rekke større merkevarer i internasjonal matvaresektor.

Fra 2001 til i dag har hun jobbet i Norge for reklamebyråene DDB Oslo og BBDO Oslo med ansvar for strategi og merkevareprosesser.

– Med denne ansettelsen har vi fått en fiskeriutsending med stor kjennskap til Tyskland fra nesten 20 år i markedet. Kristin Pettersen sin erfaring med strategiprosesser og merkevarebygging vil være svært nyttig i et marked som Tyskland, sier Merete Kristiansen, som er markedsdirektør i EFF.

– Da den ledige stillingen som fiskeriutsending i Tyskland ble lyst ut, var det en fantastisk mulighet som jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ser virkelig frem til å overta ansvaret for viktige markeder som Tyskland og Polen, sier påtroppende fiskeriutsending Kristin Pettersen.