Ny fiskeriutsending til Brasil

Eksportutvalget for fisk har ansatt Johnny Håberg som ny fiskeriutsending til Brasil.

Johnny Håberg (38) tar over etter Kari Gulbrandsen som avslutter sin åremålsstilling ved kontoret i Rio sommeren 2010, melder Eksportutvalget for fisk (EFF).

Johnny Håberg er ansatt som ny fiskeriutsending til Brasil. Foto: Norwegian Seafood CouncilJohnny Håberg er ansatt som ny fiskeriutsending til Brasil. Foto: Norwegian Seafood CouncilJohnny Håberg er utdannet siviløkonom fra BI. Etter endt utdannelse arbeidet han først for TV 3 Norge som markedsanalytiker. Fra TV 3 gikk han til Viasat Broadcasting hvor han også jobbet som markedsanalytiker.

I 2001 ble han TV direktør i OMD Norway, og i 2004 ble han ansatt som daglig leder i Omnicom mediagroup, Norway (tidligere OMD Norway).

– Johnny Håbergs lange erfaring fra, og brede kunnskap om, mediebransjen vil være av stor verdi for EFF, både i Brasil og i organisasjonen for øvrig, sier Merete Kristiansen som er markedsdirektør i EFF.

Johnny er intervjuet av Kampanje i forbindelse med ansettelsen. På Kampanjes spørsmål om hvorfor Brasil svarer han:

– Med min familiesituasjon, med en kone fra Brasil og en veldig sterk kjærlighet til landet, så er dette egentlig en drøm som går i oppfyllelse både for meg og min familie.