– Gjennombrudd for Superba(TM) Krill

Aker BioMarine har i dag signert en betydelig avtale med en ledende europeisk produsent av kosttilskudd med et sterkt varemerke.

Det skriver aker BioMarine ASA i en børsmelding. Selskapet mener at dette er et gjennombrudd for Superba(TM) Krill i Europa.

I avtaleperioden på fem år, vil Aker BioMarine være eksklusiv leverandør av Superba(TM) Krill. Kunden vil formulere Superba(TM) Krill olje inn i et eksisterende produkt, og vil derfor umiddelbart kjøpe et betydelig volum, opplyser selskapet.

Kunden har forpliktet seg til å kjøpe minst 30 tonn Superba(TM) Krill innen utløpet av 2011.

– Dette er et gjennombrudd for oss i det europeiske markedet, vi får nå en partner med et sterkt varemerke, betydelig salg fra dag en, og en partner som skal investere i markedsføring av fordelene med Superba(TM) Kril.

Det sier konserndirektør i Aker BioMarine, Matts Johansen

Avtalen kommer som en følge av Aker BioMarine`s Novel Food godkjenning fra desember 2009.

Les også: Novel Food godkjenning for Superba (TM) 10.12.2009

Vedtok emisjon

Aker BioMarine ASA har i dag 8. april avholdt ordinær generalforsamling. Alle forslag ble vedtatt i henhold til innkallingen, herunder emisjon i Aker BioMarine ASA i tråd med styrets forslag, opplyser selskapet i en annen børsmelding.

Les også: Forslag om vilkår for emisjon 15.03.2010 (Newsweb)
Les også: Aker BioMarine får refinansiere 10.03.2010

Styrets forslag til emisjonsvilkår er beskrevet i børsmelding 15. mars 2010. Ytterligere informasjon om vilkårene for emisjonen vil bli gitt i prospektet, som ventes å bli offentliggjort 15. april 2010, opplyser selskapet.