Kristine Gramstad ny statssekretær

Kristine Gramstad er i statsråd utnevnt til ny statssekretær i Fiskeri- og kystdepartementet. Samtidig er Martin Henriksen ansatt som ny politisk rådgiver.

Kronprinsregenten har i statsråd fredag 13. mai 2011 utnevnt Kristine Gramstad (33), Stavanger, til statssekretær for statsråd Lisbeth Berg-Hansen i Fiskeri- og kystdepartementet, opplyser Fiskeri- og kystdepartementet i en pressemelding.

Kristine Gramstad etterfølger Hans Kristian Amundsen, som fra 9. mai 2011 er statssekretær for statsministeren. Gramstad er gruppeleder for Arbeiderpartiet i Rogaland fylkesting. Hun kommer opprinnelig fra Sandnes.

Amundsen har vært statssekretær i Fiskeri- og kystdepartementet siden midten av januar i år.

Les også: Amundsen avløser Ulriksen 14.01.2011

Martin Henriksen ny politisk rådgiver

Statsministerens kontor har fra 18. mai 2011 ansatt student og rådgiver Martin Henriksen (32), Oslo, som politisk rådgiver for statsråd Lisbeth Berg-Hansen i Fiskeri- og kystdepartementet. Han overtar etter Fride Solbakken, som slutter i stillingen samme dag.

Martin Henriksen er vararepresentant til Stortinget for Arbeiderpartiet i Troms for perioden 2009-2013. Han var leder i AUF 2006-2010. Henriksen er født i Trondheim og oppvokst i Harstad.

Solbakken har vært politisk rådgiver i Fiskeri- og kystdepartementet siden høsten 2009.

Les også: Ansatte politisk rådgiver for Berg-Hansen 23.10.2009