Ny kommunikasjonsdirektør i FHL

Cato Bruarøy er engasjert som ny kommunikasjonsdirektør og pressetalsmann i Fiskeri- og havbruksnæringens Landsforening.

Bruarøy erstatter kommunikasjonsdirektør Knut Olav Tveit, som har sagt opp sin stilling i FHL for å gå over i annen stilling utenfor organisasjonen, melder Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening (FHL) på sin hjemmeside.

Cato Bruarøy. Foto: Sjømat NorgeCato Bruarøy. Foto: Sjømat NorgeBruarøy er opprinnelig fra Os i Hordaland og har tidligere arbeidet som finansjournalist og vaktsjef i Dagens Næringslivs nyhetsbyrå TDN Finans og som fondsanalytiker, webredaktør og journalist. De seneste seks årene har han arbeidet som informasjonsrådgiver.

Han er i dag faglig leder i Kime Kommunikasjon AS i Bergen. Bruarøy er utdannet siviløkonom fra NHH og har mellomfagseksamen i sosialøkonomi.

Bruarøy har tiltrådt stillingen og er i første omgang engasjert frem til 1. januar 2010. Han vil ha sitt kontorsted i Bergen.

– Vi er meget tilfreds med å ha fått en så dreven kommunikasjonsmedarbeider som Bruarøy med på laget, sier administrerende direktør Geir Andreassen i FHL. Bruarøy bringer med seg en mangeårig erfaring fra arbeide med informasjon innenfor særlig næringsliv og finans.

– Med Bergen som utgangspunktet for arbeidet blir det naturlig for Bruarøy å særlig ta tak i de kommunikasjonsutfordringer som finnes på Vestlandet, selv om nasjonale oppgaver selvsagt faller innenfor hans ansvarsområde. Bruarøy kjenner for øvrig deler av næringen godt etter å ha arbeidet som kommunikasjonsrådgiver for enkelte av FHLs medlemsbedrifter, sier Andreassen.

FHLs kommunikasjonsavdeling består i tillegg av informasjonssjef Are Kvistad og informasjonsrådgiver Karin Gammelsæter.