Markedsdirektør blir fiskeriutsending

Markedsdirektør Merete N. Kristiansen i Eksportutvalget for fisk (EFF) er ansatt som ny fiskeriutsending i Italia og vil tiltre i løpet av 2012.

– Vi har i lengre tid jaktet på rette søker til stillingen i Italia. Jeg er svært glad for at vi har funnet rett kandidat i egne rekker og at våre ansatte stadig søker nye utfordringer, sier administrerende direktør i EFF, Terje E. Martinussen, i en pressemelding.

Merete N. Kristiansen har vært ansatt i EFF siden 1999 og vært markedsdirektør siden 2007. Kristiansen vil være på plass i ny jobb senest sommeren 2012. Dagens fiskeriutsending i Italia, Birgit Aarønæs Zanella, vil bli i jobben frem til Merete N. Kristiansen tiltrer.

– Jeg har hatt fantastiske år ved hovedkontoret og lenge tenkt at et opphold i et av Norges viktige sjømatmarkeder ville være spennende. Italia er et viktig marked for tørrfisknæringen og et voksende marked for norsk laks. Jeg ser frem til å ta det gode arbeidet i Italia videre og bidra til målsetningen om å vinne verden for norsk sjømat, sier Kristiansen.

Arbeidet med å finne Kristiansens etterfølger i stillingen som markedsdirektør i EFF, vil startes i august.