Inngikk ny avtale med Schiff Nutrition

Aker BioMarine ASA og Schiff Nutrition International har inngått en langsiktig leveranseavtale for krillolje. Selskapene vil samarbeide om utvikling av nye produkter.

Aker BioMarine og Schiff Nutrition International Inc. (NYSE:WNI) har utvidet avtalen om levering av høykvalitets Aker BioMarine krillolje til Schiff i minimum fem år til 30. juni 2016. I tillegg er Schiff tildelt visse eksklusive rettigheter, og selskapene er enige om å samarbeide om nye og innovative produktmuligheter, opplyser Aker BioMarine ASA i en børsmelding.

Schiff Nutrition står bak verdens ledende krillolje-merkevare, MegaRed®. Aker BioMarine er eksklusiv leverandør av SuperbaTM krillolje og andre krillbaserte produkter til det amerikanske selskapet. Aker BioMarine skal levere inntil 300 tonn krillolje per år.

– Vi arbeider målbevisst for å bygge den ledende virksomheten med førsteklasses merkevarer, og Schiff er opptatt av å skape langsiktige relasjoner med kvalitetsleverandører, sier konsernsjef Tarang Amin i Schiff Nutrition International.

– Aker BioMarine leverer høykvalitets krillolje, sertifisert av Marine Stewardship Council (MSC). Leveranseavtalen sikrer Schiff en bærekraftig kilde som setter oss i stand til å møte våre vekstambisjoner. Vi vil også dra nytte av Aker BioMarines ekspertise og samarbeide om fremtidige krillprodukter og innovasjon, sier Tarang Amin.

– Schiff Nutrition, med selskapets ledende merkenavn MegaRed®, er en plattform for langsiktig vekst i Aker BioMarine. Vi er stolte over å være partner med Schiff i den videre utviklingen av fosfolipid krillolje uten ettersmak eller lukt av fisk. Schiff Nutrition har investert betydelig for å vokse denne kategorien. Vi ser frem til å utvikle nye krillbaserte produkter sammen med Schiff, sier Hallvard Muri, konsernsjef i Aker BioMarine.