Stor kontrakt til Kraemer Maritime

Kraemer Maritime er tildelt kontrakt på leveranse av proviant og pantryprodukter til Havforskningsinstituttets fartøyer.

Kontakten har en varighet av 2 år, og en anslått verdi på 12 millioner kroner.

12 millioner

Oppstart for kontrakten er 01.09.2009 og er på to år, med mulighet for 2 ganger 1 års opsjoner. Kontrakten forventes å være i størrelsesordenen 12 mill over kontraktsperioden.

– Avtalen med Havforskningsinstituttet understreker at Kraemer Maritimes kundefokus, konkurransekraft og offensive satsing på utvikling av moderne it systemer og kvalitets-avvikssystemer er riktig, og blir verdsatt av våre kunder, sier adm.dir Kay Hugo Hanssen i Kraemer Maritime i en pressemelding.

Landsdekkende kjede

Kramer Maritime har på få år etablert seg med logistikkavdelinger i Hammerfest, Tromsø, Oslo, Bergen, Florø, Stavanger, Kristiansund og Ålesund. Selskapet hadde i 2001 12 ansatte og omsatte for 25 millioner. Selskapet har i dag 70 ansatte og omsatte i 2008 for i overkant av NOK 415 millioner.

Kraemer Maritime har de siste årene bygget en landsdekkende kjede i Norge innen maritim forsyning og logistikk, og har utviklet moderne og effektive forretningssystemer for å understøtte en optimal service for sine kunder. Kraemer Maritime er i dag ledende i Norge innen forsyning til skip og offshore installasjoner.

Roser de ansatte

– Utrolig stayer evne hos våre ansatte, og våre eiere, begynner nå å materialisere seg i konkurransen om nye kunder. Med Fjordline, EMS og Havforskningsinstituttet inn i kundeporteføljen i løpet av de siste seks månedene, begynner vi å se resultatene av hardt og målrettet arbeid for å bli den prefererte leverandøren av Proviant og forbruksmateriell til skip i Norske farvann, sier Kay Hugo Hanssen.

– Vi er fornøyd med, og stolt over, at en velrenommert aktør som Havforskningsinstituttet velger å samarbeide med oss i fremtiden. Dette er en anerkjennelse av at de tankene og ideene vi bygger selskapet vårt på er riktige. I Kraemer Maritime ser vi fram til å ta fatt på oppgaven med å gi Havforskningsinstituttet de produkter og den service de trenger, der de trenger det, når de trenger det, sier Kay Hugo Hanssen.