Superba til USA

Bioteknologiselskapet Aker BioMarine har inngått en eksklusiv avtale for leveranse av kosttilskuddet Superba(TM) Krill Oil til markedslederen Schiff Nutrition Group i USA.

Dette er et stort gjennombrudd for Aker BioMarine i det amerikanske markedet, mener selskapet.

– Schiff er den ideelle partner for oss og avtalen er en stor anerkjennelse av Superba(TM). Vi er imponert over Schiffs kompetanse og resultater innen merkevarebygging og salg av kosttilskuddsprodukter," sier konsernsjef Hallvard Muri i Aker BioMarine, i en børsmelding.

Schiff Nutrition har valgt Aker BioMarine som eksklusiv leverandør av krillolje. Dette betyr at Superba(TM) vil bli å finne i flere tusen butikker i det hurtigvoksende markedet for omega-3 produkter i USA, sier Muri.

Superba(TM) Krill Oil blir merkevareingrediensen i MegaRed®, som er et Schiff Nutritionprodukt. Schiff har i mer enn 70 år vært en ledende aktør i det amerikanske markedet for kosttilskudd. Schiff MegaRed® er det mest suksessfulle krilloljebaserte omega-3 produktet og et av de raskest voksende omega-3 produktene på det amerikanske markedet. Kosttilskuddet selges i de fleste supermarkedkjedene i USA.

– Vi er imponert over Aker BioMarines kvalitet og teknologi, sier konsernsjef (CEO) Bruce J. Wood i Schiff Nutrition International. Aker BioMarine kontrollerer alle trinn i verdikjeden og tilbyr full sporbarhet med detaljert dokumentasjon av hvert prosesstrinn. Dette gjør at vi føler oss trygge på kvalitet, leveringssikkerhet og sporbarhet, som alle er viktige faktorer for selskap som skal bli leverandører til Schiff Nutrition. Vi har store forventninger til et produktivt, langsiktig og godt samarbeid og ser frem til å arbeide med Aker BioMarine fremover.