Sommerkampanje for Norsk Laks i Polen Stigende priser har gitt forbrukerne inntrykk av at laks er forbeholdt de store anledninger.
Slik bruker du NORGE-merket EFF har nå utviklet nye retningslinjer for bruk av merket «NORGE – Seafood from Norway».
Går i «flesket» på usunn grillmat Codfarmers undres over det store fokuset enkelte har på «kolesterolbomber».
Gir 3 millioner kroner til sjømatprosjekter Midler fra tildeling av laksekonsesjoner i Troms, går til næringsutvikling i fylket.
Risiko og helsegevinst ved sjømat Shalini Jayashankar tek doktorgraden med ei avhandling om kvikksølv og næring i sjømat.
Norsk Tørrfisk introduseres i Portugal EFF og Glea AS markerte «kick-off» for Norsk Tørrfisk i Portugal på et arrangement i Lisboa.
Slankere med fiskeproteiner? 100 overvektige skal teste om fisk til middag fem ganger i uken gjør dem slankere.
– Sløying kan vente for bløgget og kjølt fisk Fisk som er riktig bløgget, kjølt og lagret kan holde seg minst et døgn før den sløyes.
Brandasund og SalMar utestengt Brandasund Fiskeforedling og SalMar er utestengt fra det russiske markedet.