Godfisk.no blir stadig mer kjent Kjennskapen til Godfisk.no har doblet seg på ett år, melder Norges sjømatråd.
- Rått samarbeid Sjømatrådet og Tromsø internasjonale filmfestival vil tilby råvarer av beste kvalitet.
Lite kvikksølv i sjømat ved ubåtvraket FEDJE: Restar av kvikksølv i krabbe har truleg samanheng med forureining frå havbotnen.
Fjerner krav om frysing av oppdrettsfisk Nye regler gir næringsaktører mulighet til å slippe å fryse oppdrettsfisk som spises rå.
Avvikler matproduksjonsavgiftene Sektoravgiftene i matforvaltningen oppheves, herunder produksjonsavgiften for fisk.
Omega-3 påverkar effekten av miljøgift Ole Jakob Nøstbakken har teke doktorgraden med ei avhandling om omega-3 og miljøgift.
Fokus på kosthold og helse i Ukraina Eksportutvalget for fisk var medarrangør av en stor pressekonferanse om kosthold.
Ny rapport om marin ingrediensindustri Struktur og lønnsomhet i den marine ingrediensindustrien 2007-2010.
Rapport om kunnskapshull og forskningsbehov VKM har for første gang utgitt en rapport om kunnskapshull og forskningsbehov.
Retningslinje for tilsyn med innlandsfisk Mattilsynets tilsyn med produkter fra innlandsfisk har nå fått sin egen retningslinje.
Reklamefilm for julesild Eksportutvalget for fisk har laget en reklamefilm om sild for norske TV-seere.