– Stor etterspørsel etter båter og flåter

Etter en lengre periode med manglende avklaringer fra kundene, ser Ocea nå at det løsner i markedet.

Ocea slo på stortrommen under Aqua Nor, blant annet med presentasjon av Ocea 400 CRM fôrflåte og Ocea VS815 arbeidsbåt ved Royal Garden. Etter en lengre periode med manglende avklaringer fra kundene ser selskapet nå at det løsner i markedet. Bare de siste ukene har Ocea inngått kontrakter på en samlet verdi av 75 millioner, opplyser selskapet i en pressemelding.

Salgene inkluderer komplette fôrflåter, arbeidsbåter, nye fôringssystemer i eldre anlegg og en rekke ombygninger av andre fôringssystemer til Ocea FeedStation. Flere av nysalgene er gjort på Færøyene gjennom Oceas samarbeide med den færøyske aktøren MP Teknik.

Årets Akva Nor var svært vellykket for Ocea og visningen av noen av selskapets produkter ved Honnørbrygga i sentrum av Trondheim fikk mye positiv omtale fra kundene som besøkte oss der.

– Dette opplever vi som en håndfast anerkjennelse av våre fôringssystemers funksjonalitet og driftssikkerhet, kombinert med innovative løsninger og bruk av teknologi. Sett i sammenheng med høy aktivitet også på salg av tyngre infrastrukturprodukter som flåter og raske, driftssikre arbeidskatamaraner, bekrefter dette at våre kunder setter pris på det alternativ Oceas produktportefølje etter hvert representerer. Et ansvar vi tar på alvor sier Konsernsjef i Ocea Gruppen, Bjørn Arve Ofstad.

Ocea tilbyr nå også Sjøsterk betongflåter gjennom et samarbeid med Backer.

Les også: Ocea skal selge Sjøsterk betongflåter 10.12.2009