Over 100 deltok på Lofotseminaret

Europharmas Lofotseminar samlet onsdag og torsdag 16.-17. juni, over 100 deltakere fra norsk og utenlandsk oppdrettsnæring, til faglig oppdatering i Henningsvær.

Dette er 12 året på rad at Europharma arrangerer det som har utviklet seg til å bli Norges kanskje viktigste seminar om fiskehelse, skriver Europharma AS i en pressemelding. Seminaret hadde et omfattende fagprogram, med 12 foredrag fra fremtredende forskere og fagpersoner innen fiskeoppdrett.

Foredragsholderne representerer Norges viktigste forskningsinstitusjoner innen fiskehelse, som Veterinærinstituttet og Nofima Marin. Lakselus, IPN og resirkulering er blant temaene som ble belyst.

– Regn og vind preger værforholdene i Henningsvær under årets seminar, men heldigvis har verken dårlig vær eller vekterstreik satt en stopper for deltakerne. Seminaret er et stort løft for Europharma, og noe vi både jobber hardt for å få til og gleder oss stort til hvert eneste år. Nå er det godt å være igang, uttalte Karl Ove Reinsnes i Europharma onsdag ettermiddag.

Les også: – Faglig mestermøte i Henningsvær 27.05.2010