Aqualine med stor ordre til Australia

Aqualine AS har signert en kontrakt til 16 millioner med et australsk oppdrettsselskap.

Etter et godt første halvår, med ny omsetningsrekord for Aqualine AS, har 2010 fortsatt med god ordreinngang også i andre halvår 2010.

Nylig ble det signert en avtale pålydende 16 mill NOK, med oppdrettsselskapet Petuna Aquaculture, Tasmania, Australia.

Les også: God start på 2010 for Aqualine 18.06.2010

Første kontakt i 2007

– Dette er en fantastisk historie, sier salgssjef i Aqualine AS, Hans Olav Ruø, i en pressemelding.

– Under oppdrettsmessen AquaNor 2007 fikk vi besøk på vår stand fra Tasmania. De hadde ikke noen spesielle forventninger til utstillingen, helt til de oppdaget vårt gjennomarbeidede og vel utprøvde bunnringssystem. Det var akkurat den løsningen de hadde sett for seg for sitt oppdrettsselskap, forteller Ruø.

Den første ordren ble inngått allerede høsten 2007, og siden har det blitt flere. Kunden forteller at han får minst like bra service fra Norge som fra lokale leverandører, og han har derfor ingen betenkeligheter med å kjøpe utstyr fra den andre siden av jorden.

Merder og fortøyninger

– Ordren vi signerte nå, består av betydelige leveranser av merder og fortøyninger, fortsetter Ruø.

– Kunden vektlegger godt dokumentert analyse- og prosjekteringskompetanse i tillegg til svært positive erfaringer fra tidligere leveranser. Vi har etter hvert blitt grundig sjekket, og kunden føler seg trygg på oss. Nå skal vi levere 40 store containere med utstyr ”down under”, forteller Ruø.

– Målrettet og langsiktig internasjonalt rettet arbeid gir resultater, sier daglig leder Trond Lysklætt.

– Vi er nå etter hvert blitt verdensledende innen utvikling, prosjektering, produksjon og salg av merder og fortøyning for offshore havbruk. I sommer hadde vi produksjonsteam spredd på 8 plasser rundt om i verden, sier Lysklætt.