Scottish Salmon vil til Oslo Børs

The Scottish Salmon Company ønsker å flytte noteringen av selskapet aksjer fra Oslo Axess og til Oslo Børs.

Styret i The Scottish Salmon Company Limited har vedtatt å søke om overføring av notering fra Oslo Axess til Oslo Børs. Det fremgår av en melding fra selskapet i dag. 

Selskapet ønsker å få søknaden vurdert på Oslo Børs sitt styremøte den 24. november 2010, og tar sikte på å gjennomføre overføringen raskt dersom søknaden innvilges.

Selskapet foreslår samtidig et utbytte på 19 øre pr. aksje for 1. halvår 2010. Siste handelsdag med rett til utbytte vil bli den 24. oktober, før aksjene går ex utbytte den 25. oktober 2010.

Vider opplyses det at Robert M Brown III, Merete Myhrstad og Viacheslav Lavrentyev er utnevnt til nye styremedlemmer fra den 12. oktober 2010.

Les også: Scottish Salmon noteres i dag 08.10.2010

Mer om The Scottish Salmon Company
The Scottis Salmon company er ifølge selskapet, den ledende uavhengige produsenten av skotsk laks. Bedriften med 300 ansatte drives som et fullintegrert sjømatselskap, og har virksomhet 37 steder på Hebridene og langs vestkysten av Skottland. Produksjonen ligger for tiden på 24.000 tonn per år, noe som utgjør om lag 20 prosent av den skotske produksjonen.

Selskapet var tidligere et datterselskap av Lighthouse Caledonia, men ble i forbindelse med restrukturering, gjort om til nytt morselskap for konsernet.