Arealutvalgets rapport på høring

Rapporten om effektiv og bærekraftig arealbruk i havbruksnæringen er nå sendt på høring.

Rapporten «Effektiv og bærekraftig arealbruk i havbruksnæringen – areal til begjær» ble overlevert fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen 4. februar 2011.

Fiskeri- og kystdepartementet har nå sendt rapporten på høring.

– Jeg er sikker på at rapporten vil gi grunnlag for en bred og spennende debatt i tiden som kommer. Jeg sender rapporten på seks måneders høring slik at alle berørte og interesserte kan få si sin mening og vi får et bredt tilfang av synspunkter, sier fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg- Hansen i en pressemelding fra Fiskeri- og kystdepartementet.

Høringsfristen er 10. august 2011.

Fiskeri- og kystdepartementet understreker at departementet ikke har tatt stilling til rapporten eller forslagene fra utvalget.

Departementet arbeider med å følge opp regjeringens strategi for en miljømessig bærekraftig havbruksnæring. Enkelte av tiltakene der er omtalt i arealutvalgets rapport. Departementets arbeid med å følge opp disse eller andre tiltak, som for eksempel forslaget om forlenget landfase for settefisk, som har høringsfrist 1. mars, vil gå sin gang parallelt med at rapporten er på høring.

Les også: Arealutvalgets rapport snart på høring 05.02.2011

Les mer
Høring - Arealutvalgets rapport - Saksoversikt