Geir Isaksen går fra Cermaq til NSB

Konsernsjef Geir Isaksen slutter i Cermaq ASA og går til jobben som konsernsjef i NSB.

Konsernsjef i Cermaq ASA, Geir Isaksen, har i dag akseptert et tilbud om stilling som konsernsjef i NSB AS. Som følge av dette har Isaksen sagt opp stillingen som konsernsjef i Cermaq ASA, opplyser Cermaq ASA i en børsmelding.

Styret i Cermaq går umiddelbart i gang med rekruttering av ny konsernsjef. Geir Isaksen fortsetter som konsernsjef i Cermaq frem til 30. september 2011.

– Har utviklet Cermaq til et gjennomgående solid selskap

Geir Isaksen har vært konsernsjef i Cermaq ASA (tidligere Statkorn Holding AS) fra 1996. Styreleder Bård Mikkelsen i Cermaq ASA beklager at Isaksen slutter.

– Styret beklager Geir Isaksens avgang, men forstår valget hans og takker Geir Isaksen for hans målrettede og dedikerte arbeid som konsernsjef gjennom 15 år, sier Mikkelsen.

– Isaksen har vært ansvarlig for omleggingen av selskapets virksomhet fra korn til havbruk, og den strategiske utviklingen av Cermaq frem til å bli et ledende globalt selskap innen oppdrett av laks og ørret og produksjon av fiskefôr. Han har utviklet Cermaq til et gjennomgående solid selskap, med en sterk finansiell situasjon, god drift i alle regioner og en kompetent organisasjon, sier Mikkelsen.

– Tid for andre til å ta selskapet videre

Avtroppende konsernsjef Geir Isaksen sier at det nå er tid for å la andre bygge selskapet videre

– Det har vært et privilegium å få være med å bygge opp Cermaq til en ledende global aktør i havbruksbransjen. Jeg velger å forlate Cermaq på et tidspunkt hvor driften og organisasjonen er solid i alle ledd og resultatene er gode, sier Isaksen.

– Det er nå tid for å la andre krefter bygge selskapet videre på dette fundamentet. Jeg gleder meg derfor til å ta fatt på nye utfordringer i NSB, sier Isaksen.