Ny finansdirektør i Nordly Holding

Rolf Zimmermann (43) er ansatt som finansdirektør i Nordly Holding AS.

Zimmermann kommer fra Akva Group AS der han de siste fire årene har vært landsjef for Kina. Han er utdannet både som siviløkonom og fiskeriøkonom. Bergenseren har også bakgrunn som økonomijournalist i Dagens Næringsliv og Intrafish.

I Nordly Holding AS vil Zimmermann har overoppsynet med den finansielle situasjonen i konsernet og fungere som beslutningsstøtte i forbindelse med strategiske valg. Han skal bidra til å strømlinjeforme driften i de ulike selskapene, skriver Nordly Holding AS i en pressemelding.

- Denne jobben er et kinderegg for meg. Jeg får fortsette å arbeide i næringen der jeg har min fremste kompetanse, og jeg får i tillegg noen solide nye utfordringer innenfor finansfeltet. Stillingen gjør det også mulig å bo nært familien min og i et geografisk område jeg stortrives i, sier Zimmermann.

Jim Roger Nordly er svært fornøyd med å ha fått Zimmermann med på laget.

- Rolf har solid kunnskap og erfaring fra bransjen, også utenfor Norge. Hans kompetanse innen økonomi blir verdifull for konsernet, og markedskunnskapen han har med seg fra Asia åpner nye perspektiver for oss, sier Nordly.

Om Nordly Holding AS
Nordly Holding er morselskap til Europharma AS og dets søsterselskaper i Chile og Canada, Europharma Nordic AS, Polarfeed AS, ACD Pharmaceuticals AS og Multi-Lab AS.