XXL skal selge produkter fra Hofseth BioCare

Hofseth BioCare ASA har i dag inngått avtale med XXL Grossist Norge AS og XXL Europe GmbH (XXL) om leveranser av en rekke ferdigprodukter for salg i Norge, Sverige og Finland.

Leveransene til XXL starter i løpet av sommeren 2016 og vil være i sportskjedens butikker straks deretter, fremgår det av en melding fra Hofseth BioCare ASA.

– Det er strategisk viktig for HBC å etablere oss i vårt eget hjemmemarked med våre ferdigprodukter. Vi er stolte av å kunne lansere vår produktportefølje gjennom en så anerkjent kjede og få ta del i deres store vekstambisjoner fremover, sier Tor Erik Andersen, COO and Head of Sales i Hofseth BioCare.

XXL skal i løpet av året lansere tre produkter fra OmeGo® fersk lakseolje, flere produktvarianter av det hydrolyserte lakseproteinet ProGo®, samt det unike produktet «Health Pack» som inneholder produktene olje, protein og kalsium. Den endelige størrelsen på kontrakten er fortsatt usikker og vil avhenge av salgsvolumer i de tre landene.

Mer om Hofseth BioCare ASA
Hofseth BioCare er et norsk bioteknologisk selskap som tilbyr høyverdige biomarine ingredienser og ferdige produkter til humant konsum og kjæledyr. Selskapet er grunnlagt på kjerneverdiene bærekraft, sporbarhet og optimal utnyttelse av naturressurser. Gjennom innovativ hydrolyseteknologi er Hofseth BioCare i stand til å bevare kvaliteten på olje, protein og kalsium, fremstilt av ferskt lakseavskjær. Hofseth BioCares mål er å bidra til effektiv utnyttelse av marine ressurser og levere kvalitetsprodukter for ingredienser og ferdige konsumentprodukter i ernæringsmarkedet.

Mer om XXL
XXL er en ledende sportskjede med butikker og e-handel i Norge, Sverige og Finland, og den raskest voksende blant de store idrettsforhandlere i Norden. XXL søker en bred kundeappell, og tilbyr en «one stop shop» opplevelse med et bredt spekter av produkter til sport, jakt, ski, sykling og andre friluftsaktiviteter. XXLs konsept er å ha de største butikkene med de laveste prisene og det bredeste utvalg av produkter, med fokus på merkevarer.