Markert vekst for sushi i Norge Nordmenn har importert en global mattrend fra øst, som gir norsk laks nok en hjemmeseier.
Blodrødt fra Codfarmers Torskoppdretteren Codfarmers ASA økte salget i 2. kvartal 2009, sammenlignet med tilsvarende periode i 2008, men leverer et blodrødt resultat.
Bedre muskelfasthet hos laks Forskere ved Nofima Ingrediens har funnet en ny komponent i fiskefôr som påvirker muskelfasthet i laks.
Effekter av kalking i forsurede innsjøer Miljøvernavdelingen hos Fylkesmannen i Telemark har fått rapporter fra tidligere undersøkelser av dyreplanktonsamfunn i forsuringsskadde områder i Telemark.
Mulig PD i Bergsfjord-anlegget Før helga fikk Mattilsynet tips om at det kan være sykdom hos laks på anlegget i Bergsfjorden i Berg.
SalMar kjøpte tilbake aksjer SalMar ASA (SALM) gjennomførte den 21. august et tilbakekjøp av 800 000 egne aksjer.
Gode tall fra Grieg Seafood Grieg Seafood ASA la torsdag frem resultatet for 2. kvartal 2009 og halvårsrapport for 1. halvår 2009.
Innovative Kinesiske måltider med Norsk Laks Eksportutvalget for fisk skal i høst kjøre promosjonen "The Eight Immortals Crossing The Sea" for Norsk Laks i Kina.
– Banebrytende ny notteknologi AKVA group lanserer Polarcirkel EcoNet for første gang i Norge under Aqua Nor. Noten er, ifølge selskapet, tilnærmet rømningssikker.