Forlenger avtaler med Marine Harvest

Del saken

Sølvtrans Rederi AS har reforhandlet og forlenget eksisterende avtaler med Marine Harvest Norge AS for brønnbåtene Ronja Superior og Ronja Nordic.

De nye avtalene løper frem til 1. januar 2014, opplyser Sølvtrans Holding ASA i en børsmelding. Sølvtrans Rederi AS, et heleid datterselskap av Sølvtrans Holding ASA

- Sølvtrans har hatt ett nært og godt kundeforhold til Marine Harvest siden 2007, og vi er meget tilfreds med å videreføre samarbeidet med verdens største lakseoppdretter. Vi er godt fornøyd med ratene i de to nye kontraktene, som begge reflekterer den generelle markedsutviklingen de seneste par rene, sier administrerende direktør Roger Halsebakk.

De nye kontraktene befester Sølvtrans' posisjon som den ledende leverandøren av brønnbåttjenester til oppdrettsindustrien, og etter kontraktsinngåelsene, har Sølvtrans full kontraktsdekning for hele 2012 for alle de ni brønnbåtene selskapet opererer i kontraktsmarkedet. Sølvtrans har i tillegg fire fartøy som opererer i spotmarkedet, heter det i meldingen fra Sølvtrans.

Ronja Superior og Ronja Nordic er begge utstyrt med lukket teknologi og har hver en lastekapasitet på 1 100 kubikkmeter. Begge båtene har siden ferdigstillelse i 2007 og 2008 vært utleid til Marine Harvest Norge AS på lange kontrakter. Disse utløper 31.12.2011. 

Sølvtrans Holding ASA er verdens største brønnbåtselskap for transport av laks og ørret.

Les også: Sølvtrans kjøper egne aksjer 01.10.2011