Halsebakk ny konsernsjef i Sølvtrans

Illustrasjonsbilde: Brønnbåten Ronja Pioneer. Foto: Sølvtrans Holding ASA

Roger Halsebakk er ansatt som administrerende direktør i brønnbåtrederiet Sølvtrans Holding.

Styret i Sølvtrans Holding ASA har besluttet å ansette Roger Halsebakk som administrerende direktør for selskapet. Halsebakk har vært konstituert i stillingen siden januar i år, opplyses det i en børsmelding fra Sølvtrans Holding ASA.
 
- Vi er svært fornøyde med at Roger vil styre skuta på permanent basis fremover. Han har ledet selskapet på en meget tilfredsstillende måte siden han overtok i januar i år, sier Anders Hvide, styreformann i Sølvtrans.
 
Styret i Sølvtrans har gjennomført en grundig evaluering av flere kandidater til stillingen sammen med et eksternt rekrutteringsbyrå, heter det i meldingen. 

Roger Halsebakk er en av gründerne bak Sølvtrans og har mer enn 24 års erfaring fra brønnbåtmarkedet. Han var administrerende direktør for selskapet frem til 2004 og deretter styreleder i selskapet frem til januar i år. 

Les også: Brandal slutter i Sølvtrans 24.01.2011

Mer om Sølvtrans Holding
Sølvtrans Holding ASA er verdens største brønnbåtselskap for transport av laks og ørret. Selskapet er ledende innen «closed system»- teknologi som virker positivt for miljø, dyrevelferd og er kostnadseffektiv. Flåten består for tiden av 13 moderne brønnbåter, beskjeftiget for en stor del på lange kontrakter med ledende oppdrettsselskaper i Norge, Skottland og Canada. Sølvtrans ble etablert i 1986 og har sitt hovedkontor i Ålesund. (Kilde: Sølvtrans Holding ASA).