Geir Molvik blir ny konsernsjef i Cermaq

Geir Molvik tar over som konsernsjef etter Jon Hindar, som har sagt opp sin stilling.

Styret i Cermaq beklager at Jon Hindar har sagt opp sin stilling som konsernsjef i Cermaq Group AS.

- Jon har gjort en fremragende jobb som konsernsjef for Cermaq under eierskap av Mitsubishi Corporation. Selv om vi derfor ville ønske at han fortsatte i denne stillingen, respekterer vi hans ønske om å forlate selskapet nå», sier Yu Sato, styreformann av Cermaq Group AS, i en pressemelding.

- De nær fem år som konsernsjef i Cermaq har vært en spennende og givende erfaring, men jeg har kommet til at tiden er inne for meg til å gå videre til nye utfordringer i mitt arbeidsliv, sier Jon Hindar.

Styret har i dag oppnevnt Geir Molvik som ny konsernsjef for Cermaq Group. Molvik har arbeidet i ulike lederstillinger i Cermaq siden 2005, senest som administrerende direktør for Cermaq Norway. Når Geir Molvik overtar som ny konsernsjef, vil Snorre Jonassen være fungerende administrerende direktør for Cermaq Norway inntil en permanent løsning er på plass.

- Styret er tilfreds med at Geir Molvik har akseptert å ta over roret i Cermaq Group. Geir har omfattende kunnskap og erfaring om Cermaq og oppdrettsnæringen, og styret er overbevist om at han vil lede selskapet på en utmerket måte i tiden fremover», fortsetter Yu Sato.

- Jeg er glad for at styret har vist meg tillit og gitt meg denne muligheten som konsernsjef for Cermaq», sier Geir Molvik.

Jon Hindar fratrer sin stilling som konsernsjef og medlem av styret i Cermaq Group AS den 4. juli 2016 og overlater rollen som konsernsjef til Geir fra denne datoen.