Beltestad kst. konsernleder i Lerøy

Styret i Lerøy Seafood Group ASA har konstituert vise-konsernleder Henning Beltestad til konsernleder, etter Aarskog som slutter i stillingen.

I dag ble det kjent at nåværende konsernleder i Lerøy Seafood Group ASA, Alf-Helge Aarskog, blir ny konsernleder i Marine Harvest ASA.

Styret i Lerøy Seafood Group ASA har den 29. mars mottatt oppsigelse fra konsernleder Alf-Helge Aarskog, opplyses det i en børsmelding.

– Vi takker Aarskog for solid innsats i konsernet og ønsker han lykke til i hans nye jobb, uttaler styret i Lerøy Seafood Group ASA i en børsmelding.

Les også: Aarskog ny konsernsjef i Marine Harvest 30.03.2010

Beltestad overtar

Styret i LSG har konstituert vise-konsernleder Henning Beltestad til konsernleder i LSG.

Henning Beltestad er 41 år og er utdannet Diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) og har arbeidet i ulike funksjoner i konsernet siden 1993.

Henning Beltestad har siden 2007 vært administrerende direktør i datterselskapet Hallvard Lerøy AS. Beltestad har siden 2008 i tillegg vært del av konsernledelsen med ansvar for Salg og Distribusjon.

Nilsen ny konserndirektør oppdrett

Styret konstituerer videre Stig Nilsen i stillingen som Konserndirektør Oppdrett. Stig Nilsen er 51 år og er utdannet Agronom, samt utdannet innen Aquakultur.

Stig Nilsen har arbeidet i Lerøy-konsernet siden 2003 og er i dag administrerende direktør i datterselskapet Lerøy Aurora AS. Stig Nilsen har vært administrerende direktør i Lerøy Aurora AS siden 2003. Også Nilsen har god erfaring fra sjømatbransjen før han startet i LSG, han har blant annet bakgrunn fra fiskefôrbransjen, heter det i børsmeldingen.