Aarskog ny konsernsjef i Marine Harvest

Alf-Helge Aarskog er ansatt som ny konsernsjef i Marine Harvest.

Styret i Marine Harvest ASA har ansatt Alf-Helge Aarskog (født 1967) som ny konsernsjef i Marine Harvest ASA, opplyser selskapet i en børsmelding.

For en knapp uke siden ble det kjent at Åse Aulie Michelet fratrer som konsernsjef i Marine Harvest ASA.

Les også: Michelet fratrer som konsernsjef 24.03.2010

– Bred erfaring

Aarskog har bred erfaring fra oppdrettsnæringen og er nå konsernsjef i Lerøy Seafood Group ASA. Han har tidligere vært Executive Vice President i Lerøy Seafood Group ASA, Administrerende Direktør i Lerøy Midnor AS og produksjonssjef i Fjord Seafood ASA, et selskap som senere ble fusjonert med Marine Harvest.

Alf-Helge Aarskog har en MSC i akvakultur fra Universitetet for Miljø og Biovitenskap (UMB), og har etterutdannelse fra Harvard Business School.

– Styret i Marine Harvest er svært tilfreds med at vi får Alf-Helge Aarskog som ny konsernsjef i selskapet. Han er en godt kvalifisert leder som har levert gode resultater i oppdrettsnæringen og har inngående kunnskap om næringen, sier styreformann Ole-Eirik Lerøy i Marine Harvest.

Aarskog tar til i stillingen senest 1. oktober 2010.

Etter at Aarskog har sagt opp sin stilling hos Lerøy Seafood Group ASA, er Henning Beltestad konstituert som ny konsernleder for Lerøy Seafood Group ASA.

Les også: Beltestad kst. konsernleder i Lerøy 30.03,2010