– Forbrukerne kan stole på Findus

Forbrukerne kan stole på at fiskeprodukter fra Findus ikke er tilsatt vann og fosfat eller har fått fiskeavskjær innsprøytet, opplyser selskapet.

Findus Norge AS går nå ut med informasjon med bakgrunn i den senere tids oppslag om ulovlig og/eller villedende praksis i norsk fiskeindustri. Findus Norge AS ønsker å redegjøre for selskapets praksis og holdninger relatert til dette.

– Som et av landets ledende merkevareselskap innenfor matområdet, er vi helt avhengig av at forbrukerne har full tillit til våre produkter. Bruk av vann og tilsetningsstoffer som for eksempel fosfat eller innsprøyting av fiskeavskjær/proteiner i fisk er derfor utelukket i Findus, skriver selskapet i en pressemelding.

– Findus har altså ingen produkter på markedet med fisk som er tilsatt vann og fosfat eller fiskeavskjær/proteiner, og vi kan forsikre alle som er glad i Findus-produkter om at vi også i framtiden vil sette vår ære i å levere dypfryste fiskeprodukter av ypperste kvalitet, heter det i meldingen fra Findus.