Ber om dialog med oppdrettsnæringen Handelsnæringen ønsker dialog med oppdrettsnæringen om mattrygghet, miljø og bærekraft.
Opphever kostholdsråd for blåskjell etter «Full City» Mattilsynet opphever nå også kostholdsrådene for blåskjell.
FHL applauderer nye kostråd Nasjonalt råd for ernæring sitt forslag til nye kostholdsråd, med anbefalinger om å spise mer fisk, blir godt mottatt hos FHL.
– Kriminelle metoder fra Oddekalv Ekportutvalget for fisk går hardt ut mot yrkesaksjonist Kurt Oddkalv og Norges Miljøvernforbund.
Studerte nyttig melkesyrebakterie Ny doktorgrad: Anette McLeod har i sitt doktorgradsarbeid studert den industrielt viktige melkesyrebakterien, Lactobacillus sakei.
Oppretter senter for biofilmforskning Veterinærinstituttet, Universitetet i Oslo og Nofima mat har sammen opprettet Norsk senter for biofilmforskning.
Promoterte laks og sild i Russland Eksportutvalget for fisk vil gjøre Norsk Laks og Sild til «sommerslagere» i Russland.
Holdepunkter for at sjømat forebygger Sjømat har en naturlig plass i et balansert og variert kosthold. Likevel, vi spiser for lite fisk.