Det ble i juni omsatt 125 tonn kokte skallreker, til en samlet verdi av bortimot 14 millioner kroner.
Sjømatrådet spår at norske handlekurver vil fylles av mer torsk i årene som kommer.
– Ferdig utvannede produkter vil revolusjonere markedet for hjemmekonsum av tørrfisk.
I fjor handlet nordmenn sushi i kiosk og dagligvarebutikker langt mer enn i 2010.
Hver fjerde nordmann lager sushi hjemme og to av fem har spist sushi det siste året.
Norsk lakseproduksjon er i løpet av få tiår blitt en av landets viktigste næringer.
Ny rapport: Pelagisk konsumindustri kan trekke nyttig lærdom fra salg av annen mat.
Kjetil Try tror flere smarte sjømatprodukter kan bidra til en sjømatevolusjon.
Forsøk tyder på at lakseprotein kan bidra til å redusere overvekt og risiko for diabetes.
Nesten halvparten av all fisk som spises verden over, kommer nå fra oppdrettsanlegg.
100 overvektige skal teste om fisk til middag fem ganger i uken gjør dem slankere.
Gjennom nettsiden Godfisk.no formidler EFF matglede til rekordmange.
Eksportutvalget for fisk løfter fram norsk laks og makrell i årets sommerkampanje.
Nordmenn spiste i fjor 18 kilo sjømat hver, og det er ferdigpakket fisk som vinner i disken.
FKD og Eksportutvalet for fisk aukar bidraga sine til Fiskesprell også i 2011.
Det er nesten umulig å finne miljømerket sjømat i fiskediskene, viser undersøkelse.
En ny doktorgrad viser hvordan vi kan få barn og ungdom til å spise mer fisk.
Forskere har kartlagt hva som er gjort av markedsforskning etter år 2000.
Norsk sjømat eksporteres til 150 land og er middagsfavoritt hos svært mange nordmenn.
God kunnskap om forbrukernes preferanser, er viktig ved utvikling av nye produkter.
Side 1 av 2