Det ble i juni omsatt 125 tonn kokte skallreker, til en samlet verdi av bortimot 14 millioner kroner.
Norsk lakseproduksjon er i løpet av få tiår blitt en av landets viktigste næringer.
Kjetil Try tror flere smarte sjømatprodukter kan bidra til en sjømatevolusjon.
Nesten halvparten av all fisk som spises verden over, kommer nå fra oppdrettsanlegg.
FKD og Eksportutvalet for fisk aukar bidraga sine til Fiskesprell også i 2011.
En ny doktorgrad viser hvordan vi kan få barn og ungdom til å spise mer fisk.
Forskere har kartlagt hva som er gjort av markedsforskning etter år 2000.
Norsk sjømat eksporteres til 150 land og er middagsfavoritt hos svært mange nordmenn.
Salget av laks i Norge øker betraktelig, viser ny rapport.
Ny doktorgrad: Asbjørn Warvik Rørtveits avhandling omhandler valg av middagsmat.
Forskere har testet barns fargepreferanser for fiskepudding.
Kvalfangerene i Norge sliter med å få solgt hvalkjøttet. Årsaken er dårlig markedsføring, mener fangstnæringa.
Nordmenn har importert en global mattrend fra øst, som gir norsk laks nok en hjemmeseier.