Eksportutvalget starter nå en kampanje for laks, rettet mot norske forbrukere.
Aldri tidligere har forskere visst så mye om forbrukeres forhold til mat.
Eksportutvalget for fisk følger polske Radio 1 på sin årlige sommerturné.
Salget av laks i Norge øker betraktelig, viser ny rapport.
Uttakene til årets finale i NM i Sjømat er ferdiggjort og finalistene er klare.
Ny doktorgrad: Asbjørn Warvik Rørtveits avhandling omhandler valg av middagsmat.
Forskere har testet barns fargepreferanser for fiskepudding.
Det siste halvåret har mesterkokk Gunnar Hvarnes og forskere samarbeidet om å perfeksjonere maten Hvarnes serverte i Bocuse d’Or.
Fiskesprell og Urtehagen barnehage i Oslo har gitt ut et oppskriftshefte på fem språk.
Eksportutvalget for fisk imøtegår påstander fremsatt i TV 2.
HSH og de fire store dagligvarekjedene, mener det er uaktuelt og uansvarlig å gå til noen form for boikott av oppdrettsfisk, slik Norges Miljøvernforbund oppfordrer til.
Ledere i forskningsplattformen SEAFOODplus, forsvarer oppdrettsnæringens rolle som leverandør av ideell sunn mat.
Marit Bjørgen inngår samarbeid med Eksportutvalget for fisk.
Nasjonalt råd for ernæring har nå lagt fram forslag til nye kostråd.
Informasjonsheftet Hav og Helse, som på en lettfattelig måte oppsummerer sammenhengen mellom sjømat og helse, gis nå ut på engelsk.
Kvalfangerene i Norge sliter med å få solgt hvalkjøttet. Årsaken er dårlig markedsføring, mener fangstnæringa.
Nordmenn har importert en global mattrend fra øst, som gir norsk laks nok en hjemmeseier.
Side 2 av 2