En ny Norsk Standard skal hjelpe produsenter av fiskeoljer til tidlig å oppdage avvik i lukt og smak.
Mattilsynet har laget veileder som skal bidra til at alle kjedeledd følger reglene om sporbarhet.
Et lakseprodukt fra Garnviks Røkeri AS på Frøya, ble i dag tildelt Spesialitet-merket fra Matmerk.
Den norske klippfisken er populær i Brasil, også i sosiale medier.
– Ferdig utvannede produkter vil revolusjonere markedet for hjemmekonsum av tørrfisk.
Produkter fra Sigerfjord Fisk har fått større utbredelse takket være ny innpakning.
Mattilsynet har fastsatt endring som innebærer at kravene til sporbarhet blir mer konkretisert.
To nye ISO-standarder for sporbarhet av fiskeprodukter er vedtatt.
Struktur og lønnsomhet i den marine ingrediensindustrien 2007-2010.
Ny rapport: Pelagisk konsumindustri kan trekke nyttig lærdom fra salg av annen mat.
Flere produsenter enn noen gang ville være med da EFF og VG kåret årets lutefisk.
Codfarmers undres over det store fokuset enkelte har på «kolesterolbomber».
ICA trekker tilbake et parti «ICA Laksefilé» på grunn av mistanke om dårlig hygiene.
Et større utvalg av sjømat i forbrukerpakninger, gjør at nordmenn vil grille enda mer.
Antallet tilfeller av infeksjoner viste en svak nedgang i 2010 i forhold til året før.
Nordmenn spiste i fjor 18 kilo sjømat hver, og det er ferdigpakket fisk som vinner i disken.
Codfarmers øker nå distribusjonen av fersk torskeloin under merkenavnet «STRØM».
Veterinærinstituttet er med og utformar reglar for risikovurdering av Listeria i ferdigmat.
Fersk torskeloin fra Codfarmers er på vei til å gjenta Salma-laksens suksessoppskrift.
NSL har i høst gjennomført første del av NM i Sjømatprodukter.
Side 1 av 3