Forsøk på overvektige mus, viser at proteiner fra torsk og melk kan hindre utvikling av fedme.
Mattilsynet har laget veileder som skal bidra til at alle kjedeledd følger reglene om sporbarhet.
Mattilsynet har kartlagt nivået av miljøgifter i fisk og sjømat i Førdefjorden.
Helsefordelene ved å spise fisk oppveier de ubetydelige risikoene.
Kan måltider basert på norske råvarer forebygge overvekt?
Sjømatrådet spår at norske handlekurver vil fylles av mer torsk i årene som kommer.
Det skal forskes på om sjømat har en positiv effekt på fedme, diabetes og mental helse.
En ny undersøkelse viser høye nivåer av kvikksølv i dypvannsfisk i Hardangerfjorden.
Nye undersøkelser viser at det er trygt å spise sild og makrell fra Grenlandsfjordene.
NIFES: Gravide og ammende spiser så lite fisk at jodinntaket trolig er lavere enn ønskelig.
Mattilsynet advarer mot å spise krabbeinnmat fra områder i Sandefjordsfjorden.
Mattilsynet advarer mot å spise skrubbe og ørret fra Drammensfjorden.
Magre fiskeslag er ei undervurdert kjelde til omega 3, viser ein ny studie.
Ole Jakob Nøstbakken har teke doktorgraden med ei avhandling om omega-3 og miljøgift.
Torsk teke i norske hamner og fjordar inneheld lite kvikksølv, viser ny rapport.
Bind 195 i serien «Moderne kinesisk-norsk tegnordbok» har kommet i en revidert utgave.
Mattilsynet endrer hygieneregelverket for blant annet fisk og sjøsnegler.
Mari Sandbakken disputerer for ph.d.-graden med en avhandling om lysoppfattelse.
100 overvektige skal teste om fisk til middag fem ganger i uken gjør dem slankere.
Fisk som er riktig bløgget, kjølt og lagret kan holde seg minst et døgn før den sløyes.
Side 1 av 2