100 overvektige skal teste om fisk til middag fem ganger i uken gjør dem slankere.
Hele 96 prosent av befolkningen kjenner til Nøkkelhullet, viser en ny undersøkelse.
Kostholdet ser ut til å ha betydning for hvorvidt den gravide blir plaget av alvorlig kvalme.
Norsk laks er noe av det sunneste du kan spise, fremholder FHL.
Dagens oppdrettslaks er fortsatt en god kilde til marine omega-3 fettsyrer.
Nye kostråd: Helheten i kostholdet er det viktigste for helsen, mener Helsedirektoratet.
Forskere skal studere samspillet mellom måltid, fordøyelsessystem og immunforsvar.
Omega-3 skreddersydd for hvert enkelt individ, kan bli eterspurt i fremtiden.
Helsekostfirmaet Bioenergiser Scandinavia er felt i NKU for villedende markedsføring.
Konsum av brosme og lange fra deler av Hardanger eller skjell fra Sørfjoren frarådes.
Nofima har testet både høykvalitetsoljer og harske oljer.
Helen Engelstad Kvalem tar doktorgraden med en avhandling om dioksiner i blodet.
I et forsøk i Kina, ble en kjent risikofaktor redusert hos kvinner som spiste fet fisk.
Se ny rapport om blodtrykkssenkende og antioksidative peptider i marint råstoff.
Sjømat har en naturlig plass i et balansert og variert kosthold. Likevel, vi spiser for lite fisk.
Nordiske forbrukere vil ha mer nøkkelhullsmat, viser ny rapport.
Forskere har testet barns fargepreferanser for fiskepudding.
Fiskesprell og Urtehagen barnehage i Oslo har gitt ut et oppskriftshefte på fem språk.
Ledere i forskningsplattformen SEAFOODplus, forsvarer oppdrettsnæringens rolle som leverandør av ideell sunn mat.
Ny doktorgrad: Hildegunn Aarsetøy disputerer for ph.d.-graden med en avhandling om at det ved lavt inntak av omega-3, er økt risiko for hjertestans.
Side 2 av 3