Forskarar har for første gong kartlagt innhald av miljøgifter i norsk breiflabb, lyr og raudspette.
Havforskningsinstituttet har undersøkt taskekrabber fra både Sør- og Nord-Norge.
Utvalget skal se om det finnes ny informasjon om hvilken løsning som er best for vraket av ubåten U-864 utenfor Fedje.
Forebygging av rømmingshendelser er blant prioriteringene til Fiskeridirektoratet.
Mattilsynet har kartlagt nivået av miljøgifter i fisk og sjømat i Førdefjorden.
Tilstanden var god for norskproduserte skjel i 2018, viser den årlege overvakinga av bakteriar og miljøgifter.
Statsbudsjettet: Regjeringa vil dekke til vraket av ubåten ved Fedje for å hindre framtidig kvikksølvforureining.
Resultatene fra overvåkningsprogrammet, viser at norsk oppdrettsfisk er trygg å spise.
En ny undersøkelse viser høye nivåer av kvikksølv i dypvannsfisk i Hardangerfjorden.
Miljøgiftene Borgundfjorden og Åsefjorden ser ikkje ut til å spreie seg.
Mattilsynet fraråder ikke lenger gravide å spise hvalkjøtt, da innholdet av kvikksølv er redusert.
I de siste tretti årene er det blitt mindre miljøgifter i fisk og blåskjell i fjordområdene.
Nye undersøkelser viser at det er trygt å spise sild og makrell fra Grenlandsfjordene.
Det er lavt innhold av miljøgifter i kjøtt av vågehval, viser undersøkelse utført av NIFES.
Det er funnet svært høye nivåer av PFOS i fiskelever utenfor Solberg Scandinavian AS.
Mattilsynet advarer mot å spise krabbeinnmat fra områder i Sandefjordsfjorden.
Mattilsynet advarer mot å spise skrubbe og ørret fra Drammensfjorden.
Hva skjer når viktige næringsstoffer utfordrer miljøgifter i sjømaten?
Krabbe og blåskjell i 14 norske havner er sjekket for et utvalg miljøgifter.
Bellona reagerer på rapporten som konkluderer med at ubåtvraket bør tildekkes.
Side 1 av 5