Hva skjer når viktige næringsstoffer utfordrer miljøgifter i sjømaten?
Norsk oppdrettsfisk inneheld ingen funn av legemiddel over fastsette grenseverdiar.
Brasilianske myndigheter har varslet endringer på eksportattest for fiskeprodukter.
Oppdrettslaks som får lite marint omega-3 i kosten kompenserer med å lage sin eigen.
Mattilsynet og den russiske veterinærtjenesten hadde nylig møte i Oslo.
Årsrapport 2011 for EUs «Rapid Alert System for Food and Feed» er nå publisert.
Hver fjerde nordmann lager sushi hjemme og to av fem har spist sushi det siste året.
Nå kommer appen som gjør de populære oppskriftene enda mer tilgjengelige.
Eksportverdien av norsk sjømat var på 4,2 milliarder kroner i januar.
Regjeringens ambisjon er at Norge skal være verdens fremste sjømatnasjon.
EFSA anbefaler mer effektive tiltak mot norovirus i østers.
Laks som stresses før slakting får økt bakterievekst og kortere holdbarhet.
Prosjektet CoExtra har utviklet bedre verktøy for å finne genmodifiserte komponenter i mat.
Kjennskapen til Godfisk.no har doblet seg på ett år, melder Norges sjømatråd.
Sjømatrådet og Tromsø internasjonale filmfestival vil tilby råvarer av beste kvalitet.
FEDJE: Restar av kvikksølv i krabbe har truleg samanheng med forureining frå havbotnen.
Norsk sjømateksport havnet i 2011 på 53 milliarder kroner.
Fisk er sunt året rundt, men hva har sjømatprodusentene lov å påstå?
Med virkning fra 1. januar 2012 endrer Eksportutvalget navn til «Norges sjømatråd».
Nye regler gir næringsaktører mulighet til å slippe å fryse oppdrettsfisk som spises rå.
Side 6 av 23