Nå kommer appen som gjør de populære oppskriftene enda mer tilgjengelige.
Eksportverdien av norsk sjømat var på 4,2 milliarder kroner i januar.
Regjeringens ambisjon er at Norge skal være verdens fremste sjømatnasjon.
Fangsteffektivitet prioriteres foran kvalitet i kystflåten, det indikerer en ny undersøkelse.
Mattilsynet tar kritikken fra Riksrevisjonen på alvor og vil gjennomføre tiltak.
EFSA anbefaler mer effektive tiltak mot norovirus i østers.
Laks som stresses før slakting får økt bakterievekst og kortere holdbarhet.
Prosjektet CoExtra har utviklet bedre verktøy for å finne genmodifiserte komponenter i mat.
To nye ISO-standarder for sporbarhet av fiskeprodukter er vedtatt.
Mattilsynet innfører en ny attest for fisk som re-eksporteres etter bearbeiding.
Kjennskapen til Godfisk.no har doblet seg på ett år, melder Norges sjømatråd.
Sjømatrådet og Tromsø internasjonale filmfestival vil tilby råvarer av beste kvalitet.
FEDJE: Restar av kvikksølv i krabbe har truleg samanheng med forureining frå havbotnen.
Norsk sjømateksport havnet i 2011 på 53 milliarder kroner.
Fisk er sunt året rundt, men hva har sjømatprodusentene lov å påstå?
Med virkning fra 1. januar 2012 endrer Eksportutvalget navn til «Norges sjømatråd».
Nye regler gir næringsaktører mulighet til å slippe å fryse oppdrettsfisk som spises rå.
Sektoravgiftene i matforvaltningen oppheves, herunder produksjonsavgiften for fisk.
Ole Jakob Nøstbakken har teke doktorgraden med ei avhandling om omega-3 og miljøgift.
Eksportutvalget for fisk var medarrangør av en stor pressekonferanse om kosthold.
Side 8 av 28