Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen deltok i dag på Austevollseminaret 2011.
EFF og AJSA Sushi Skills Institute har under-tegnet en intensjonsavtale om samarbeid.
Sotra Fiskeindustri AS er midlertidig utestengt fra det russiske markedet.
FHL etterlyser tydeligere satsninger som kan styrke utvikling og verdiskapningen.
KSL Matmerk arbeider for status som Protected Geographical Indication (PGI).
Åge Oterhals tar doktorgrad med en avhandling om fjerning av organiske miljøgifter.
Kjetil Try tror flere smarte sjømatprodukter kan bidra til en sjømatevolusjon.
Gravide som spiser fisk reduserer risikoen for å få barn med for lav fødselsvekt.
- Tiden er overmoden for å bygge flere og sterkere merkevarer, mener Gerhard Heiberg.
Eksportutvalget for fisk feiret ikke bare seg selv og sine 20 første år.
Fiskeri- og kystministeren deltok torsdag på Eksportutvalget sitt 20-årsjubileum.
Det er i 2010 og 2011 funnet høye nivåer av kadmium i klokjøtt fra taskekrabbe.
Ny kartlegging viser lavt innhold av fremmed-stoffer og god mikrobiologisk kvalitet.
I høst gjennomfører Eksportutvalget for fisk tre ulike kampanjer i Norge.
Mattilsynets distriktskontor i Oslo har i sommer hatt fokus på sushirestauranter.
EFSA har utarbeidet en ny rapport om matkontaktmaterialer som ikke er av plast.
Viking Fjord og Slakteriet Brekke er midler-tidig utestengt fra det russiske markedet.
EFSA har oppdatert risikovurderingene av Fumokomp og Zesti Smoke Code 10.
EFSA har nå ferdigstilt arbeidet med å gjennomgå flere tusen helsepåstander.
Mattilsynet endrer hygieneregelverket for blant annet fisk og sjøsnegler.
Side 11 av 28