Berg-Hansen oppsummerer om prosjekt-gruppen som har delt erfaringer.
Eksportverdien av norsk sjømat var på 4,2 milliarder kroner i januar 2011.
Norsk laks er noe av det sunneste du kan spise, fremholder FHL.
Dagens oppdrettslaks er fortsatt en god kilde til marine omega-3 fettsyrer.
Nye kostråd: Helheten i kostholdet er det viktigste for helsen, mener Helsedirektoratet.
Hvordan kan vi vite at miljømerkede produkter har de egenskapene de påberoper seg?
For første gang arrangerte Norge en lunsj for deltakerne under World Economic Forum.
Bærekraft og miljø står i fokus i forskningsrådets reviderte Havbruksprogram.
Norsk sjømateksport var i 2010 på 53,8 milliarder kroner.
Lerøy Seafood Group kjøper 51 prosent av Jokisen Eväät OY, Åbo/Turku, Finland.
NSL har i høst gjennomført første del av NM i Sjømatprodukter.
FKD og Eksportutvalet for fisk aukar bidraga sine til Fiskesprell også i 2011.
Oslo Børs har nå laget egne nettsider for sektorene energi, shipping og sjømat.
Et prosjekt arbeider med sikte på å revidere standarden for merking av fiskekasser.
Fiskerne får ikke full uttelling for at fisk fanget med line foretrekkes i markedet.
Forskere skal studere samspillet mellom måltid, fordøyelsessystem og immunforsvar.
Omega-3 skreddersydd for hvert enkelt individ, kan bli etterspurt i fremtiden.
2010 har blitt et trasig år for norsk lakseforedlingsindustri, konstaterer NSL.
Internett og sosiale medier blir stadig viktigere for Eksportutvalget for fisk.
Systemer for sporbarhet kan føre sensitiv informasjon på avveie, frykter Matprodusenter.
Side 11 av 23