Forbrukerrådet ber Økokrim vurdere praksisen med å tilsette vann og fosfat i fisk.
Nær halvparten av 193 fiskeprøver hadde et høyt innhold av forråtnelsesbakterier.
Hittil i år er det eksportert sjømat for 48,6 milliarder kroner.
Marine oljer til humant konsum har stort sett lave nivåer av miljøgifter.
Ny doktorgrad: Grete Lorentzen har studert hvordan Listeria takler salt.
Norges største nettside for oppskrifter til sjømat, relanseres nå i ny drakt.
Suksessen for norsk laks i Japan, kan ha bidratt til dagens utbredelse av sushi globalt.
ESA vil i 2011 foreta nye inspeksjoner på området fiskeprodukter.
Et politisert primærledd svekker grunnlaget for verdiskaping i matindustrien, mener NHO.
Helsekostfirmaet Bioenergiser Scandinavia er felt i NKU for villedende markedsføring.
Mattilsynet trenger flere synspunkter før forskrift om kvalitet på fiskerivarer blir fastsatt.
Mattilsynet kan ha funnet en midlertidig løsning for eksport til Kasakhstan.
Mattilsynet og den russiske veterinærtjenesten hadde nylig møter i Oslo.
Frøya-baserte BEWi kjøper Norplasta AS fra Bakken Eiendom og flere lokale investorer.
Innovasjon Norge er viktig i arbeidet for økt verdiskaping, sier Lisbeth Berg-Hansen.
Sjømatkonferansen: Tromsøbedriften Halvors Tradisjonsfisk ble tildelt Sjømatprisen 2010.
Lars Peder Brekk holdt i dag innlegg på en konferanse om genmodifisert mat.
Ny forskning tyder på at bedrifter kan tjene på å videreutvikle produkter av laks.
En rekke utviklingstrekk vil ha betydning for arbeidet med å sikre trygg mat, skriver VKM.
Mattilsynet har nå besluttet at frittstående lager for næringsmidler kun skal registreres.
Side 12 av 23