Russland innfører nye regler for glassering og merking av frossen fisk.
Ni av Honkongs ledende matbloggere ble nylig inspirert til å blogge om laks.
En ny FoU-plan for hvitfiskfilet, fremhever marked og kvalitet, melder FHF.
Yrkesmuligheter presenteres av «Sett Sjøbein» i tre nye informasjonsfoldere.
Nærinfrarødt lys kan benyttes til hurtig og objektiv kvalitetsbedømmelse av fersk fisk.
KINA: Trygg nordisk mat fikk oppmerksomhet i Kina mandag 30. august.
U.S. Food and Drug Administration (FDA) skal inspisere 35 norske sjømatvirksomheter.
Selvbetjente kjøledisker erstatter betjente fiskedisker i supermarkeder i Storbritannia.
BØMLO: Brandasund Fiskeforedling AS kan igjen eksportere til Russland.
Hilde Wøhni Joakimsen frister med laks i nye reklamefilmer fra Eksportutvalget for fisk.
Eksportutvalget for fisk følger polske Radio 1 på sin årlige sommerturné.
Fiskerinæringen har mye å hente ved å skape nye produkter, mener forsker i Nofima.
Det er konstatert algegifter i kamskjell på Nordmøre og i Trøndelag.
Mattilsynet informerer om tolking av analyseresultater for muslinger.
Fiskefôrprodusenten Skretting har fått enda et ISO-sertifikat. Nå for næringsmiddeltrygghet.
Norges eksport av sjømat har vokst uavbrutt de siste ni månedene.
TROMSØ: Deltakerne på Buktafestivalen fikk også i år forsyne seg av tørrfisk.
Salget av laks i Norge øker betraktelig, viser ny rapport.
TYSKLAND: Eksportutvalget for fisk kjører laksegrillkampanje i Tyskland.
En ny bløggemetode og superkjøling, har vist lovende resultater for oppdrettstorsk.
Side 16 av 23