Nordmenn spiste i fjor 18 kilo sjømat hver, og det er ferdigpakket fisk som vinner i disken.
Hele 96 prosent av befolkningen kjenner til Nøkkelhullet, viser en ny undersøkelse.
Siste langhelg i april var EFF vertskap for 10 representanter fra kinesisk presse.
Kostholdet ser ut til å ha betydning for hvorvidt den gravide blir plaget av alvorlig kvalme.
Den nye nordiske maten går sin seiersgang verden over, melder Nofima Mat.
Codfarmers øker nå distribusjonen av fersk torskeloin under merkenavnet «STRØM».
NIFES har analysert innholdet av fremmed-stoffer i makrell, og nivået var generelt lavt.
Veterinærinstituttet er med og utformar reglar for risikovurdering av Listeria i ferdigmat.
Good Morning America sendte nylig et nesten 7 minutter langt innslag om Norsk Laks.
Slaktekvaliteten bør sjekkes grundigere enn vanlig på laks som har hatt pankreassyke.
Injeksjonssalting av pre-rigor laksefilet gjør det lettere å trekke ut tykkfiskbein.
Et prosjekt har testet bruk av skyggenett for å skjerme tørrfisk mot solinnstråling.
VKM har ikke funnet noen smitterisiko for-bundet med å spise hval- og selkjøtt i Norge.
Det er fastsatt fem nye tillatte ernærings-påstander om omega-3 og umettet fett.
Torskelever fra en rekke fjorder og havner har for høye nivåer av dioksiner og PCB.
Mattilsynet fraråder de som fisker til eget bruk fra å spise lever av fisk tatt i skjærgården.
Snart vil bare kjemiske metoder brukes for å undersøke innholdet av algegifter i skjell.
Helse- og omsorgsdepartementet presiserer krav i sjøpattedyrkontrollforskriften.
Lakselusmidler kan påvirke miljøet, men utgjør ingen fare for mattryggheten.
Åtte nye virksomheter er godkjent for import av oppdrettet laksefisk til Russland.
Side 10 av 23