Resultatene fra overvåkningsprogrammet, viser at norsk oppdrettsfisk er trygg å spise.
Det er fastsatt nasjonale bestemmelser for tradisjonell tørking av fisk utendørs.
En ny undersøkelse viser høye nivåer av kvikksølv i dypvannsfisk i Hardangerfjorden.
Mattilsynet fraråder ikke lenger gravide å spise hvalkjøtt, da innholdet av kvikksølv er redusert.
Bruken er ikke et mattrygghetsproblem, men kan være et miljøproblem, mener Mattilsynet.
Oppdrettslaksen er trygg mat, mens lusemidler er påvist i villfisk, viser ny rapport.
Nye undersøkelser viser at det er trygt å spise sild og makrell fra Grenlandsfjordene.
Mange har blitt syke etter besøk på Bardøla Høyfjellshotell og Thon Hotell Opera.
Etter funn av hepatitt-A i muslinger fra Peru, har EU og Norge fastsatt importrestriksjoner.
Det er lavt innhold av miljøgifter i kjøtt av vågehval, viser undersøkelse utført av NIFES.
Neste år skal Mattilsynet gjennomføre en tilsynskampanje overfor hvitfiskvirksomheter.
Nå kan du sjekke blåskjellvarselet fra Mattilsynet via app for iPhone.
Det er funnet svært høye nivåer av PFOS i fiskelever utenfor Solberg Scandinavian AS.
ESA: Det er rom for betydelige forbedringer for norske virksomheter som foredler hvitfisk.
Mattilsynet advarer mot å spise krabbeinnmat fra områder i Sandefjordsfjorden.
Mattilsynet advarer mot å spise skrubbe og ørret fra Drammensfjorden.
Hva skjer når viktige næringsstoffer utfordrer miljøgifter i sjømaten?
Norsk oppdrettsfisk inneheld ingen funn av legemiddel over fastsette grenseverdiar.
Sletten Norge AS kaller tilbake et parti tunfisk på grunn av høyt histamininnhold.
Årsrapport 2011 for EUs «Rapid Alert System for Food and Feed» er nå publisert.
Side 2 av 11