Krabbe og blåskjell i 14 norske havner er sjekket for et utvalg miljøgifter.
Veterinærtjenesten forsterker kontrollen av varer fra fire virksomheter etter bakteriefunn.
EFSA anbefaler mer effektive tiltak mot norovirus i østers.
Prosjektet CoExtra har utviklet bedre verktøy for å finne genmodifiserte komponenter i mat.
To nye ISO-standarder for sporbarhet av fiskeprodukter er vedtatt.
FEDJE: Restar av kvikksølv i krabbe har truleg samanheng med forureining frå havbotnen.
Nye regler gir næringsaktører mulighet til å slippe å fryse oppdrettsfisk som spises rå.
Ole Jakob Nøstbakken har teke doktorgraden med ei avhandling om omega-3 og miljøgift.
VKM har for første gang utgitt en rapport om kunnskapshull og forskningsbehov.
Mattilsynets tilsyn med produkter fra innlandsfisk har nå fått sin egen retningslinje.
Torsk teke i norske hamner og fjordar inneheld lite kvikksølv, viser ny rapport.
En delegasjon med journalister og forskere fra Sør-Korea var nylig på besøk i Norge.
Det ikke er motsetninger i konklusjonen i to risikovurderinger, presiserer VKM.
Mattilsynet opphever kostholdsrådet for sjømat fra Trondheim havneområde.
Villfisk inneholder lave mengder fremmedstoff, viser en ny rapport.
Mattilsynet opphever kravet om at krepsdyr testes for restmengder av legemidler.
Rapport viser at det i 2010 ble sendt 8582 meldinger relatert til helsefarlig mat og fôr.
Mattilsynet opphever særskilte beskyttelses-tiltak ved import av fiskevarer fra Gabon.
Mattilsynet forlenger reglene om importrestriksjoner for muslinger fra Peru.
Det er låge konsentrasjonar av medisinrestar og andre uønskte stoff i oppdrettsfisk.
Side 3 av 11